Hej,

I vanliga fall hade du i dagarna fått en inbjudan med program till FKBos utbildningskonferens, men vi lever inte i någon vanlig tid än.

Men lugn, bara lugn, det blir självklart en konferens och vi satsar på en fysisk sådan. Däremot så har vi valt att skjuta fram konferensen en dryg månad, vilket ökar chanserna till att fler kan delta fysiskt.

Konferensen kommer gå av stapeln den 23 – 24 november på Clarion Hotel på Arlanda.

En inbjudan med program kommer att skickas inom kort, vi jobbar just nu intensivt med detaljerna så att allt går i lås och blir så bra det bara kan bli. Vi vet att det är en mycket efterlängtad konferens.

Så med andra ord, ”save the date” 23 – 24 november, och kanske även den 22 november om du har längre resväg.

Vi följer givetvis Folkhälsomyndighetens direktiv vid tidpunkten, samt att vi har Corona säkrat anläggningen. Det innebär att vi har en större lokal så man inte sitter så tätt, även till måltiderna så kommer det finnas gott om plats.

Samtidigt så vill jag även påminna om årskonferensen till våren, med en efterlängtad utställning, där ni får chans att träffas och prata, klämma, känna och testa olika produkter som rekommenderas vid anpassningar.  Konferensen kommer att förläggas i Malmö den 6 – 7 april 2022.

Självklart hoppas jag att vi ses redan den 23 november!

Jenny Björnström
ordförande FKBo